2310935215

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60€

ΑρχικήΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Επιστροφές προϊόντων-Αρνηση παραλαβής

Επιστροφές προϊόντων-Αρνηση παραλαβής

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@milouandlou.gr ή να μας πάρετε τηλέφωνο στο 211 115 7348 και εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς.

Η χρέωση της επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνει εμάς αν το πρόβλημα παρουσιαστεί εντός 14 ημερών.

Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί σε διάστημα άνω των 14 ημερών η χρέωση επιβαρύνει τον πελάτη.

Επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος που δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος ή ελάττωμα του προϊόντος γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία και εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς του.

Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με κάποιο άλλο, τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Εφόσον κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε (χωρίς υπαιτιότητα της εταιρίας μας), επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής τα οποία είναι 7 ευρώ. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον επιθυμείτε να καταχωρήσετε εκ νέου παραγγελία στο κατάστημά μας θα πρέπει να εξοφλήσετε με τραπεζική κατάθεση ολόκληρο το ποσό της νέας παραγγελίας συμπεριλαμβανομένων των 7€ που θα έχουνε προκύψει από την ανωτέρω οφειλή και δεν θα έχετε ξανά το διακαίωμα επιλογής της αντικαταβολής ως μέθοδο πληρωμής.

 

ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 (δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης)

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, σύμφωνα με το νόμο για την προστασία του καταναλωτή, αναιτιολόγητα, εντός δεκα(10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Πριν στείλετε οποιοδήποτε προϊόν παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε με εμάς. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται σε καμία περίπτωση. Μη παραλαβή παραγγελίας η οποία έχει προπληρωθεί. Σε περίπτωση που έχετε προπληρώσει την παραγγελία σας και για οποιοδήποτε λόγο επιστρέψει σε εμάς και δεν επιθυμείτε επαναποστολή η διαδικασία επιστροφής χρημάτων έχει 5€ έξοδα ακύρωσης που θα κρατηθούν από τα χρήματα που είναι να σας επιστρέψουμε. Αν επιθυμείτε επαναποστολή θα πρέπει να καταθέσετε τα νέα μεταφορικά που είναι 2,40€ προκειμένου να γίνει αποστολή εκ νέου.