2310935215

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60€

ΑρχικήΕΤΑΙΡEΙΑΣχετικά με μας

Σχετικά με μας

DARE TO BE UNIQUE

Στην Milou and Lou δημιουργούμε ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ για βρέφη και παιδιά. Όλες οι δημιουργίες μας διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό τμχ για να προστατεύσουμε την μοναδικότητα κάθε σχεδίου.Αυτό σημαίνει ότι τα σχέδια μας εξαντλούνται γρήγορα και ανανεώνονται συνεχώς με νέα.Πιστεύουμε ότι κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και αυτό θέλουμε να επικοινωνήσουμε μέσω των συλλογών μας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή ξεχωριστών πρώτων υλών, υφασμάτων αλλά και σχεδίων που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Βασικός μας στόχος όμως είναι η επιλογή πρώτων υλών απόλυτα φιλικές προς το παιδί αλλά και το περιβάλλον. Τα προϊόντα μας συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο λειτουργικότητα και design. Τα υφάσματα μας είναι πιστοποιημένα και ελεγμένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το σύστημα STANDARD 100 by OEKO-TEX®. ,ιδανικά για τα ευαίσθητα δερματάκια των μωρών σας.

Όλη η διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής γίνεται σε ένα απόλυτα ασφαλές και non smoking χώρο, στην Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα μας έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας του etsy και έχουμε κάνει πολλές συνεργασίες με μαγαζιά κυρίως στην Αμερική.Los Angeles, Miami, California είναι μερικά από αυτά. Φυσικά πολλά από τα προϊόντα μας διατίθενται στην Ελλάδα και στην Κύπρο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

CUSTOM MADE

Περιηγηθείτε στο eshop μας και αν για οποιοδήποτε λόγο δεν βρείτε αυτό που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να δημιουργήσουμε κάτι αποκλειστικά για εσάς.

NEWSLETTER

Επίσης σας παροτρύνουμε να κάνετε εγγραφή στo newsletter μας ώστε να λαμβάνεται πρώτοι από όλους νέα για εκπτώσεις, προσφορές, νέα προϊόντα, χρήσιμα άρθρα από το blog μας σχετικά με το παιδί, διαγωνισμούς και πολλά ακόμα.Επίσης μην ξεχνάτε ότι με την έγγραφη σας στο newsletter θα έχετε αυτόματα 10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά.